Noć u Vodnjanu za pamćenje

21. јула 2014.

0 Comments

Categories:

Seriju nastupa tokom ovog leta na Jadranu Željko Joksimović počeo je koncertom u klubu LMC u Vodnjanu kraj Pule proteklog vikenda. U klubu koji je primio više od 3000 posetilaca, bilo je mnogo onih koji su tražili ulaznicu više, a Joksimović je već po tradiciji priredio nezaboravno veče prisutnima.

Koncert je počeo čuvenom pesmom “Devojka sa polja zelenih” koja je doprinela fantastičnoj atmosferi među prisutnima i koja se održala do samog kraja. Publika je zajedno sa Željkom pevala u glas sve vreme njegovog nastupa. Ređale su se pesme “Libero”, “Michelle”, “Ljubavi”, zatim i “Nepoznat broj”,”Dođi sutra”, “Zovi me”…Na kraju nastupa publika nije dala Željku da siđe sa bine. Dugotrajnim molbama “Hoćemo još…” uspela je da “natera” Joksimovića da izađe na bis, kada je na opšte oduševljenje otpevao legendarnu pesmu “Lane Moje”.

Ovo je drugi nastup u Željka Joksimovića u Vodnjanu, a sudeći i po ovoj godini, koncerata našeg najboljeg pop izvođača u regionu u ovom istarskom mestu biće još.

  • Podeli

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Twitter

MINACORD PRODUCTION

Dečanska 12, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: +381[11] 3347-049, +381[11]3347-051, +381[11]3347-052
E-mail: office@minacord.com

PRODUCTION MANAGER
Srđan Noveljić
production@minacord.com

TOUR MANAGEMENT "MELOS ESTRADA"
General manager: Bane Obradović
melosestrada1990@gmail.com

Booking
booking@minacord.com

PR Manager
office@minacord.com