Joksimović uređivao list „Blic“

16. септембра 2014.

0 Comments

Categories:

Povodom 18. rođendana “Blica” u prostorijama izdavačke kuće “Ringier Axel Springer” održan je svečani i tradicionalni kolegijum integrisane redakcije.  Na poziv redakcije “Blica” Željko Joksimović juče je prisustvovao kolegijumu novine zajedno sa drugim pozvanim gostima i  bio počasni urednik zabavne strane  sutrašnjeg broja ovog dnevnog lista.

Kolegijumu “Blica” prisustvovali su ministar pravde Nikola Selaković koji je je imao ulogu urednika rubrike Društvo, ambasador Italije u Beogradu Đuzepe Manco koji je uređivao stranu Spoljne politike, Frederik Koen, predsednik Saveta stranih investitora ovog puta u ulozi urednika Ekonomije, Bogoljub Živković, pomoćnik direktora policije bio je urednik Hronike u “Blicu”, prisutan je bio Bojan Đurić, osnivač NVO “Reformski savet”, glumac Dragan Nikolić kao urednik kulture i naša proslavljena olimpijka Jasna Šekarić.

Kompozitor i pevač Željko Joksimović  proveo je vreme pre kolegijuma sa članovima redakcije Zabava čiji je urednik Bojana Kesić I razgovarao sa novinarima na aktuelne teme iz ove sfere interesovanja. Na samom kolegijumu, izložio je prisutnima svoju unapred pripremljenu temu za koju je odgovorni urednik Svetomir Marjanović odmah rekao da može da se nađe na naslovnoj strani.

– Napišite molim vas jednom i kako izgleda biti javna ličnost u Srbiji -rekao je Joksimović i dodao da moli novinare da pre nego što postave pitanje nekome, upitaju sami sebe kako bi se osećali da njih tako neko nešto pita.

Tema zaštite autorskih i drugih građanskih prava, pre svega kada je reč o maloletnim licima, tema je koju je Željko Joksimović predložio uređivačkom kolegijumu.

Nakon što je Joksimović predložio da se novine više bave temom autorskih prava bard srpskog lumišta  Dragan Nikolić se složio, dodajući u svom šeretskom stilu da “nije slučajno seo pored ministra Selakovića”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cp1J7UgBeDM[/youtube]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • Podeli

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Twitter

MINACORD PRODUCTION

Dečanska 12, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: +381[11] 3347-049, +381[11]3347-051, +381[11]3347-052
E-mail: office@minacord.com

PRODUCTION MANAGER
Srđan Noveljić
production@minacord.com

TOUR MANAGEMENT "MELOS ESTRADA"
General manager: Bane Obradović
melosestrada1990@gmail.com

Booking
booking@minacord.com

PR Manager
office@minacord.com