ZAVIRITE U DRUGU EPIZODU “X FACTOR ADRIA”

29. марта 2015.

0 Comments

Categories: ,

Nastavlja se potraga za najvećom muzičkom zvezdom regiona! U nedelju 29. marta od 20h na Prvoj televiziji gledaćemo drugu epizodu najpopularnijeg pevačkog šou programa u regionu! Sudijama “X Faktora” I publici u studiju, na još jednom audicionom danu, predstaviće se brojni kandidati, od kojih su pojedini došli čak iz Afrike i Amerike! Ali, samo oni koji najviše vrede proći će u sledeću fazu takmičenja! “X Faktor” I ove nedelje traži jedinstvenu muzičku zvezdu!

“Svako tržište voli ono što je drugačije! To nešto posebno, drugačije je dužnost ovog šoua I odgovornost ovog žirija! To tražimo!” – rekao je Tonči. “Individualnost tražimo. Nekog ko ima da nam nešto posebno podari, ne samo u muzici već I kao ličnost!” – naglašava poznata kantautorka Aleksandra Kovač.

Bitno je da osoba ima muzikalnost u sebi, da ima scenski nastup I sve to zajedno obrazuje to što mi tražimo – X Faktor!” – kaže Željko Joksimović.

Uveri me u to što mi želiš reći! Uvedi me u drugačiji svet makar na par minuta!” – Massimo poručuje takmičarima, a da li će mu neko od takmičara ispuniti želju saznaćemo uskoro.

U novoj uzbudljivoj epizodi videćemo kandidate  iz celog regiona, saznaćemo kom takmičaru je Aleksandra otpevala pesmu na bini I zašto,  čućemo od koga najviše kanidati strepe, saznaćemo i zbog čega su se muški članovi žirija izvinili svojoj koleginici, a zahvaljujući jednom kandidatu iz dalekih krajeva osetićemo I pravi duh Afrike! Da je ovoj popularni šou potpuno nepredvidiv dokazuje I druga epizoda, jer nas u njoj očekuje i spektakl: mladi učitelj iz Hrvatske je rešio da ode korak dalje, pa je na binu izašao obučen kao žena, a šta se potom desilo – saznaćemo uskoro!

Takmičarima svakako ni ove nedelje neće biti lako pred iskusnim sudijama! Čućemo iskrene komentare, dobronamerne kritike, pohvale, zanimljive muzičke obrade, ali pre svega sjajne vokale! Biće veoma dinamično, uzbudljivo i napeto do samog kraja! U nedelju, 29. marta od 20.00 samo na Prvoj tv ne propustite još jednu epizodu najpopularnijeg pevačkog šou programa na svetu!

  • Podeli

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Twitter

MINACORD PRODUCTION

Dečanska 12, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: +381[11] 3347-049, +381[11]3347-051, +381[11]3347-052
E-mail: office@minacord.com

PRODUCTION MANAGER
Srđan Noveljić
production@minacord.com

TOUR MANAGEMENT "MELOS ESTRADA"
General manager: Bane Obradović
melosestrada1990@gmail.com

Booking
booking@minacord.com

PR Manager
office@minacord.com