Deca iz Dečijeg sela na koncertu Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog u Novom Sadu

1. новембра 2014.

0 Comments

Categories:

Zahvaljujući podršci Željka Joksimovića i organizatora zajedničkog koncerta u Novom Sadu, a pre svega razumevanju Željka i Tonija, grupi od 10 mladih iz Dečijeg sela omogućeno je da oboje svoj svet bojama muzike i umetnosti. Mladi koji su iskazali želju da prisustvuju koncertu svoju budućnost kreiraju putem obrazovanja i usavršavanja, jer i tako mladi prepoznali su to kao mogućnost za bolje sutra i sigurniju budućnost.

Ustanova za decu i mlade “Dr Milorad Pavlović” već 39 godina izvodi na put decu i mlade bez roditeljskog staranja. Do sada je svoj dom, mesto za odrastanje i usavršavanje u ovoj ustanovi našlo više od 1000 dece sa prostora bivše SFRJ. Danas, Dečije selo dom je za više od 80 dece i 28 mladih bez roditeljskog staranja, kroz program smeštaja (Selo u Kameničkom parku) i kroz program podrške osamostaljivanju ( „Kuća na pola puta“) koji Dečije selo uz pomoć prijatelja realizuje.

Zajednički sa prijateljima Dečijeg sela, donatorima, kao i putem akcije SMS broja 5186 trudimo se da kako njima tako i drugoj deci omogućimo da teške životne priče ostanu iza njih i da uz zajedničkim radom i podrškom budu samostalni i sigurni u vremenu koje je pred njima.

  • Podeli

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Twitter

MINACORD PRODUCTION

Dečanska 12, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: +381[11] 3347-049, +381[11]3347-051, +381[11]3347-052
E-mail: office@minacord.com

PRODUCTION MANAGER
Srđan Noveljić
production@minacord.com

TOUR MANAGEMENT "MELOS ESTRADA"
General manager: Bane Obradović
melosestrada1990@gmail.com

Booking
booking@minacord.com

PR Manager
office@minacord.com