KONCERT ŽELJKA I TONIJA u petak 31. OKTOBRA/ Hala Spens

30. октобра 2014.

0 Comments

Categories:

Sinergija dva muzička barda u Novom Sadu

Zajednički koncert Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog u Novom Sadu u petak 31. oktobra izaziva veliku pažnju javnosti u regionu.  Ulaznice su skoro rasprodate, organizatori su pustili i dodatni kontigent karata, a Željko i Toni najavljuju veče dobre energije.  Kvalitetna muzika se u njihovom slučaju podrazumeva.

Joksimović i Cetinski su pre mesec dana objavili spot za zajedničku numeru “Zabluda”, koji predstavlja krunu njihovog dve decenije dugog prijateljstva. Kompozicija koju potpisuje Željko Joksimović je za samo nekoliko dana osvojila srca brojne publike u regionu, a tokom saradnje na ovoj pesmi rodila se i ideja o zajedničkom koncertu. Domaća publika i brojni fanovi, uvek željni kvalitetne muzike, sa nestrpljenjem očekuju nastup dvojice bardova.

-Mislim da je ova ideja o zajedničkom koncertu zaista pun pogodak. Obojica smo zaista iskreni u nameri da  publici podarimo, prenesemo, dobru energiju. Biće to nešto novo, drugačije, ali svakako veče puno dobrih pesama i nota kakve i očekuje naša publika – kaže Željko Joksimović – Uveren sam da ćemo Toni i ja zajedno uspeti da u novosadskom Spensu stvorimo pravu sinergiju i da ovaj spektakl dugo ostane u pamćenju svima.

Do početka koncerta odbrojavaju se sati, a Toni Cetinski povodom nastupa kaže:

-Nedavno objavljeni duet pjesme „Zabluda“  koji je naša publika odlično prihvatila u rekordnom roku i više je od pozivnice za večer ispunjenu glazbom koja se jednostavno ne smije propustiti. Svaki nastup u Novom Sadu ostaje urezan u srcu i mislima i vjerujem kako će i ovaj biti poseban.

Ulaznice za koncert Željka i Tonija u Novom Sadu mogu da se nabave na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i na blagajni Spensa.

Akreditacije za novinare http://www.musicstar.rs/.

Poslušajte još jednom pesmu “Zabluda”
[youtube]http://youtu.be/ic8ZJbozYFY[/youtube]

  • Podeli

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Twitter

MINACORD PRODUCTION

Dečanska 12, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: +381[11] 3347-049, +381[11]3347-051, +381[11]3347-052
E-mail: office@minacord.com

PRODUCTION MANAGER
Srđan Noveljić
production@minacord.com

TOUR MANAGEMENT "MELOS ESTRADA"
General manager: Bane Obradović
melosestrada1990@gmail.com

Booking
booking@minacord.com

PR Manager
office@minacord.com