Prepun trg u Čakovecu samo za Joksimovića

4. августа 2015.

0 Comments

Categories:

Odlična koncertna turneja Željka Joksimovića nastavila se na prepunom trgu Čakovecu pred oko 20 hiljada ljudi koji su te večeri slušali muziku jednog od najpopularnijih pevača na širem prostoru regiona.

Joksimović je dočekan sa ovacijama oduševljenja i gromoglasnim aplauzom, a on je koncert otvorio pesmama “Nije do mene” i “Ljubavi”, a onda su se nizali i ostali hitovi – “Žena za sva vremena”, “Libero”, “Supermen”, a publika je sa oduševljenjem pevala u sav glas njegov novi hit “Ranjena zver”.

– Publika u Čakovecu je bila fenomenalna. Hvala svima koji su sinoć bili sa nama. Znao sam da će biti dobro, ali da će baš biti ovako, to nisam mogao ni da sanjam. – izjavio je Željko.

Fanovi su pevača zvali nekoliko puta na bis, na kojem je otpevao svoje velike hitove “Leđa o leđa”, “Nije ljubav stvar”, “Zaboravljaš”, “Ima nešto u tom što me nećeš” i “Lane moje”, a u sklopu svoje letnje turneje popularnog pevača čeka nastup u Livnu 8. avgusta.

Joksimovićev novi album je u prodaji i u Hrvatskoj i Makedoniji, a u BiH trebao bi kao CD izdanje da izađe za nekoliko dana, dok se u Srbiji i Crnoj Gori nalazi u obliku aplikacije za mobilne telefone.

  • Podeli

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Twitter

MINACORD PRODUCTION

Dečanska 12, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: +381[11] 3347-049, +381[11]3347-051, +381[11]3347-052
E-mail: office@minacord.com

PRODUCTION MANAGER
Srđan Noveljić
production@minacord.com

TOUR MANAGEMENT "MELOS ESTRADA"
General manager: Bane Obradović
melosestrada1990@gmail.com

Booking
booking@minacord.com

PR Manager
office@minacord.com