USKORO – Duet Željko JOKSIMOVIĆ & Tony CETINSKI – ZABLUDA

29. септембра 2014.

0 Comments

Categories:

Do premijere duetske pesme bardova muzičke scene u regionu Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog ostalo je još samo nekoliko dana. U Domu sindikata u Beogradu danas je snimljen video spot za pesmu “Zabluda” koju javnost sa nestrpljenjem iščekuje. Kompozitor i aranžer dueta “Zabluda” je Željko Joksimović, tekst je napisao Luka Bulić, dok je reditelj video spota Renato Ranierra.

Željku Joksimoviću i Toniju Cetinskom ovo je prvi zajednički duet iako se obojica znaju dugo godina. Nekako baš ova poslednja bila je puna događaja u kojima su provodili dosta vremena zajedno. Tokom snimanja “X faktora” u Budvi, Cetinski je pomagao Joksimoviću u proceni kandidata za najviši plasman. Iz takvih druženja nastala je i ideja o duetu koji je finalizovan upravo završenim video spotom.

-Zajednička ideja je bila da napravimo pesmu koja će ostati dugo iza nas- rekao je ovim povodom Željko Joksimović,- Obojica smo ostvareni umetnici, one prve snove smo i realizovali i sada ovom kompozicijom koja nema nekog ni ekonomskog ni marketinškog razloga, jednostavno želimo samo da podelimo muzičku emociju sa našom publikom.

Snimanje spota proteklo je u radnoj, ali veseloj atmosferi, a za dobro raspoloženje bili su zaslužni upravo Željko i Toni koji zajedno stvaraju posebnu sinergiju glasova, reči i ljudskosti. Pesma “Zabluda” je, prema rečima obojice, drugačija od svih ostalih do sada u njihovoj karijeri, ima posebnu, vanvremensku energiju.

-Video spotom nismo hteli da remetimo atmosferu pesme koja je zaista posebna, jedinstvena. Spot je zapravo video zapis koji minimalistički treba da pokrije muziku- istakao je Toni Cetinski  koji je kao i Joksimović, naglasio da ne voli da govori o pesmi jer ona treba da govori sama za sebe.

Duetska pesma “Zabluda” biće prava uvertira i za predstojeći koncertni spektakl dvojice muzičara u Novom Sadu. Željko i Tony su ove godine odlučili da ujedine snage i na koncertnom planu, pa  će 31. oktobra publika u Novom Sadu dobiti priliku da uživa u njihovoj muzici na zajedničkom nastupu koji će ova dva izuzetna  pevača održati u hali “Spens”.

Fotografije sa snimanja video spota “Zabluda”, kao i sve dalje informacije povodom dueta,  odnosno koncerta Željka i Tonija u Novom Sadu, možete pratiti na http://www.zeljkojoksimovic.com/, www.youtube/minacordmusic I F: Zeljko Joksimovic, kao I na http://www.tony-cetinski.com/, I F: Tony Cetinski.

Izdavač za hrvatsko tržište je matična izdavačka kuća Tonija Cetinskog, Aquarius Records.
Izdavač pesme za srpsko tržište je Minacord Production Željka Joksimovića.

  • Podeli

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Twitter

MINACORD PRODUCTION

Dečanska 12, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: +381[11] 3347-049, +381[11]3347-051, +381[11]3347-052
E-mail: office@minacord.com

PRODUCTION MANAGER
Srđan Noveljić
production@minacord.com

TOUR MANAGEMENT "MELOS ESTRADA"
General manager: Bane Obradović
melosestrada1990@gmail.com

Booking
booking@minacord.com

PR Manager
office@minacord.com