Željko Joksimović digao na noge ceo Umag

20. јула 2015.

0 Comments

Categories:

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović nastupio je na otvaranju 26. Konzum Croatia Open Umag i po prvi put publici predstavio pesme sa najnovijeg albuma.

Prepuni kompleks Stella Maris ATP turnira u Umagu ovacijama je dočekao Željkov koncert koji je  počeo pesmom “Nije do mene”, a onda su se nizali i ostali hitovi – “Libero”, “Zabluda”, “Ludak kao ja”, Ljubavi”. Publika je dva sata neprestano pevala, a pravi delirijum je nastao kada je izveo pesme sa novog albuma “Ranjenu zver”, ” Zvezda” i “Ne daš mi mira”.

-Bilo je ovo neverovatno veče, spoj muzike, sporta, mora i divne publike. Ovo je moj prvi nastup nakon što sam izdao novi album i jedva sam čekao da osetim reakciju publike. Sad sam presrećan jer već znaju nekoliko pesama, to je prva potvrda da sam uradio dobru stvar – izjavio je pevač nakon koncerta na koji je došla brojna publika iz Zagreba, Splita, Poreča, Rovinja, Pule samo da bi čula svog omiljenog pevača.

Željko će ostatak leta provesti radno, na koncertima u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Prvi nastup očekuje ga već 24.07. u Splitu, a samo dan kasnije u Igalu.

 

  • Podeli

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

MINACORD PRODUCTION

Dečanska 12, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: +381[11] 3347-049, +381[11]3347-051, +381[11]3347-052
E-mail: office@minacord.com

PRODUCTION MANAGER
Srđan Noveljić
production@minacord.com

TOUR MANAGEMENT "MELOS ESTRADA"
General manager: Bane Obradović
melosestrada1990@gmail.com

Booking
booking@minacord.com

PR Manager
office@minacord.com