Željko Joksimović hara hrvatskim primorjem

4. августа 2015.

0 Comments

Categories:

Ovog leta pevač Željko Joksimović radi punom parom, a u prethodnih nekoliko dana je svoje obožavaoce u Hrvatskoj zabavaljao na nastupima u Zadru i Šibeniku, gde je na noge podigao oko više hiljada posetilaca popularnih diskoteka “Hitch” i “Fjaka&No Stress”, koje se nalaze tik uz obalu Jadranskog mora.

Publika je sa nestrpljenjem iščekivala svog omiljenog pevača da izađe na binu, dok su devojke vriskom i aplauzima dočekivale pevača, a kada se on pojavio, svi su u zapevali hitove “Ludak kao ja”, “Ljubavi”, “Žena za sva vremena”, a potpuna euforija je nastala kada je izveo pesme sa novog albuma – “Zvezdu”, “Ranjenu zver”. Odličnu atmosferu i dobro raspoloženje Željko je održao tokom čitave večeri, dok su diskoteke na otvorenom gorele od emocija.

-Koncerti koje sam održao proteklih dana su zaista ostvarenje sna svakog muzičara. Videti po nekoliko hiljada ljudi koji su baš te večeri izabrali da slušaju mene i pevaju u glas svaku pesmu veoma mi imponuje. Presrećan sam jer su znali i nove pesme, što znači da je vredelo čekati na novi album sve ove godine – izjavio je Joksimović koji tokom leta promoviše svoj novi cd uz puno koncerata širom regiona.

Svi koji su propustili žurke u Zadru i Šibeniku, moći će večeras da slušaju svog omiljenog pevača večeras u Čakovcu gde nastupa na Trgu republike.

  • Podeli

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Twitter

MINACORD PRODUCTION

Dečanska 12, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: +381[11] 3347-049, +381[11]3347-051, +381[11]3347-052
E-mail: office@minacord.com

PRODUCTION MANAGER
Srđan Noveljić
production@minacord.com

TOUR MANAGEMENT "MELOS ESTRADA"
General manager: Bane Obradović
melosestrada1990@gmail.com

Booking
booking@minacord.com

PR Manager
office@minacord.com