Željko Joksimović održao koncert za pamćenje u Zagrebu

23. децембра 2014.

0 Comments

Categories:

Srpski pop muzičar Željko Joksimović u prepunoj dvorani “Lisinski” u Zagrebu održao je koncert za pamćenje kojem su prisustvovale mnogobrojne javne ličnosti iz Hrvatske.

Dvočasnovni koncert kojim je promovisan projekat Balkan Bazzar počeo je “Zabludom” u potpuno drugačujem aranžmanu i time nagovestio publici kakva ih muzička noć očekuje. Publika koja nije prestajala da peva i igra uživala je uz “Lane moje”, “Devojku”, “Ljubavi”, “Libero”, a atmosferu do usijanja dovele su “Miljacka”, “Nesanica”, “Varnice” kada je ceo Lisinski bio na nogama. Pečat nezaboravnoj noći dale su balkanske tradicionalne pesme, u novim aranžmanima, Željkova filmska muzika, fenomenalni glas Jelene Tomašević i sjajna pratnja Ad hoc orkestra. Nakon koncerta publika je nekoliko puta pevača vraćala na bis, i pokazala oduševljenje gromoglasnim i dugim aplauzom.

“ Mislim da sam jedan od najsrećnijih ljudi na svetu u ovom trenutku. Ovakav osećaj treba doživeti i ja vam se od srca na njemu zahvaljujem. Vidimo se uskoro ponovo” – izjavio je Joksimović odmah posle koncerta.

On je dodao da mu je bila mi je velika čast da, pred tako divnom publikom i na posebnom mestu kao što je Lisinski, izvede muziku Balkan Bazaar-a. “ Verujem da su svi uživali i obećavam da ću nastaviti sa promocijom ovog projekta po celom regionu. Reakcija publike u Istanbulu i sada u Zagrebu su potvrda uspeha projekta o kojem sam sanjao – da napravim muziku za dušu kombinujući balkanske note”, naglasio je Joksimović.

Srpskog muzičara u prvom redu bodrila supruga Jovana, koja je bila u društvu Ive Balent Todorić, kao i brojne ugledne hrvatske ličnosti kao što su gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije, fudbaler Dario Srna, supruga Zlatka Mamića Ana i mnogi drugi..

Joksimoviću je ovo drugi nastup za manje od mesec dana u Lisinskom. Nedavno je bio gost na koncertu Petra Graše.

  • Podeli

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Twitter

MINACORD PRODUCTION

Dečanska 12, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: +381[11] 3347-049, +381[11]3347-051, +381[11]3347-052
E-mail: office@minacord.com

PRODUCTION MANAGER
Srđan Noveljić
production@minacord.com

TOUR MANAGEMENT "MELOS ESTRADA"
General manager: Bane Obradović
melosestrada1990@gmail.com

Booking
booking@minacord.com

PR Manager
office@minacord.com