Željko Joksimović održao spektakularni koncert u Dubaiju!

25. априла 2015.

0 Comments

Categories:

U jedinstvenom dvosatnom spektaklu prepunom emocijama uživali su Joksimovićevi fanovi, a u prvom redu ga je bodrila supruga Jovana. Koncert je počeo pesmom Libero, koja je rasplamsala već uzavrelu atmosferu među publikom, a onda su se nizale “Ljubavi”, “Ludak kao ja”, “Lejla”, a ceo spektakl zavrsen je pesmom “Lane moje”. Impresije nakon nastupa nije mogao sa sakrije ni sam pevač:

– Bio je ovo predivan i poseban koncert. Jako mi je drago što sam imao priliku da nastupam pred ovoliko divnih ljudi i prijatelja koji su stigli sa svih strana sveta – izjavio je Željko Joksimović nakon koncerta, a ostatak boravka u predivnim Emiratima iskoristiće i kako bi proslavio rođendan svoje supruge Jovane.

Iznenađenje povodom rođendana svoje supruge Joksimović je priredio tačno u ponoć tako što je prekinuo koncert  i samo za svoju dragu Jovanu otpevao “Jovano Jovanke”, što je publiku potpuno oduševilo. Jovana i Željko ostatak boravka u Emiratima proveli su uživajući u lepotama Bliskog Istoka, a romantičnu večeru i proslavu rođendana par je imao u restoranu blizu najveće građevina  Bujr Kalife.

 

  • Podeli

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

MINACORD PRODUCTION

Dečanska 12, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: +381[11] 3347-049, +381[11]3347-051, +381[11]3347-052
E-mail: office@minacord.com

PRODUCTION MANAGER
Srđan Noveljić
production@minacord.com

TOUR MANAGEMENT "MELOS ESTRADA"
General manager: Bane Obradović
melosestrada1990@gmail.com

Booking
booking@minacord.com

PR Manager
office@minacord.com