Željko Joksimović priredio spektakl za pamćenje

12. децембра 2015.

0 Comments

Categories:

Preko 20.000 gledalaca okupilo se na spektakularnom koncertu Željka Joksimovića u Areni u Beogradu i uživalo u najvećoj pop žurci na ovim prostorima. Koncert je počeo pesmom “Nisam te zbog lepote voleo”, velikim hitom sa najnovijeg albuma, a publika je uživala i u numerama kao što su Zvezda, Dama, Isto je, Varnice, Drska ženo plava, Devojka se polja zelenih…

Koncert je dostigao tačku ključanja kada je Joksimović izvodio numere Balkan Bazara, među kojima su bile Miljacka i Nesanica.

Željko je iz minuta u minut oduševljavao svojim umećem na veličanstvenoj bini u Areni kao što je bio momenat kada je pevao svoje evrovizijske hitove: Lane moje, Lejla i Nije ljubav stvar.

Cela dvorana je u glas pevala gotovo sve pesme bez obzira na to da li su one sa najnovijeg ili prethodnih albuma.

Spektakl je trajao gotovo tri sata, a na poziv publike Joksimović je izašao na bis sa Djuletom Van Gogom, sa kojim je otpevao pesmu “Lud i ponosan”, što je oduševilo fanove.

Željka je na koncertu podržao veliki broj prijatelja i zvanica iz javnog života kao što su: Emina Jahović, Saša Matić, Marina Tucaković, Romana, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Čeda Jovanović, Ivana Selakov, Braja, Kiki Lesendrić, Haris i Melina Džinović…

 

  • Podeli

Twitter

MINACORD PRODUCTION

Dečanska 12, 11000 Beograd, Srbija

Telefoni: +381[11] 3347-049, +381[11]3347-051, +381[11]3347-052
E-mail: office@minacord.com

PRODUCTION MANAGER
Srđan Noveljić
production@minacord.com

TOUR MANAGEMENT "MELOS ESTRADA"
General manager: Bane Obradović
melosestrada1990@gmail.com

Booking
booking@minacord.com

PR Manager
office@minacord.com